Compania de Apă Buzău a organizat, în data de 19.10.2023, o vizită la Stația de Epurare Buzău, avand ca invitați aproximativ 100 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 11 din Buzău. Evenimentul face parte din Campania de informare si publicitate adresata copiilor implementată in cadrul “Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Buzău, în perioada 2014 – 2020”.

Reprezentanții Companiei de Apă le-au oferit vizitatorilor un tur ghidat al Stației de Epurare Buzău si le-au prezentat, intr-un limbaj adecvat înțelegerii acestora, procesele si o parte din tehnologia folosită în procesul de epurare a apei uzate.

Discuțiile au avut ca temă principală poluarea apelor si cum putem ajuta la protecția apelor și a mediului inconjurător.La finalul vizitei, micii ”ecologiști” au primit materiale de promovare realizate in cadrul proiectului ce au constat în șepci, tricouri si pliante cu informații ușor de înteles despre economisirea apei si importanța protejării mediului inconjurător.