Compania de Apa SA Buzau a organizat in data de 08.02.2023 conferinta de lansare a “Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Buzău“ cel mai importat proiect derulat, până acum, de Compania de Apă Buzău.

Alături de conducerea operatorului regional de apă și canalizare, la prezentarea proiectului cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, au participat primarul orașului Buzău, Constantin Toma, Gabriel Gheorghe, reprezentant al Ministerului Proiectelor și Investițiilor Europene, precum și Răzvan Floarea, reprezentant al firmei de consultanta care va superviza lucrările.

La eveniment a participat și reprezentantul în România al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare, instituție europeană care asigură cofinanțarea de 6% asigurată de Compania de Apă Buzău prin intermediul unui credit bancar.

Evenimentul a reunit, de asemenea, si reprezentatii UAT-urilor ce vor beneficia de investitiile destinate extinderii si reabilitarii sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare din judetul Buzau.